Followers

Friday, 21 October 2011

SEGMEN: WHAT'S IN MY BAG??

For the first time kena 'tag' dengan BBF Meeya..
terasa macam retis pulakkkk u! 
 thanks ya kakak manis..
muka kakak ni macam Fazura tau..
versi berhijab
Manis je orang nya..


Ok..through to the point.
Tajuk tag itu adalah 


'What's in my bag?'


dah macam buat jualan kt Bazar Karat, JB pulak kan..
ooh..sekarang rajin sungguh I promote Johor.
Haruslah..pasni nak menetap sana, kena belajar jalan2 sana.



Barang-barang ni wajib ada dalam beg I :

1. Handphone Personal
2. Handphone Company 
3. Charger (Coz selalu sangat personal hp tu habis bateri, langkah berjaga2) 
4. Kunci kereta (Wajib ada, kalo tak i patah kaki lahh)
5. Wisel (pada kunci kereta i ada wisel, if ada apa2 emergency..boleh tiup kuat2! sure orang pandang)
6. Dompet Coin
7. Dompet Pin (brooch,pin,getah semua sumbat dalam tu)
8. Dompet (haha..i xtau nape suka sangat panggil dompet)
9. Pas Kerja (tak ada ni, sure xleh masuk ofis)
10. Lens & Solution (kena ada, coz utk 8 jam dalam ofis yg ber'air-cond mata i x mampu menahan)
11. Lip balm (pakai lip ice je)
12. Lipstik (ini kalo rajin i pakai..i support malaysia brand tau. 'Simply Siti' gitu)
13. Baby oil & tisu (nak remove makeup)
14. Hand Lotion (memandangkan tangan i tak berapa lembut bak kulit bayi, pagi2 lagi dah sapu)
15. Pil box organizer (semestinya Multivitamin & VCO)
16. Buku Nota & Pen (i seorang yang pelupa, so segala info,date,meeting,list dll tulis dalam buku ini)


Ok, That's all
Maknanya semua ini memerlukan beg yang besar.
Yes! i memang suka beg besar,  supaya senang nak sumbat2.. 



To lanjutkan tag ni u all just perlu:

1. Salin tajuk: Segmen: What's in my bag?
2. Copy dan paste gambar atau Header kat atas tuh serta link kan ke post ini
3. Tag beberapa blogger u all nak
4. Publish dan letakkan url entry u all di sini

Tagged :

Maaf yer..malam2 gini tak ada kerja,
 entry ini tiada paksaan..
just nak manja2 dengan bbf :)
yang lain pon nak buat pon boleh jugekss..


Selamat Malam Kesayangan









Love & Hugs

7 Comments:

Miss Sorbet Purple said...

Im done !!!

Cik Emie said...

Hihi nati emi buat ek laling...skang tgh hanimun huhu ;)

Meey@ said...

kahkahkah.muntah hijo la kakak=p

eh, org johor panggil dompet jugalah.
jom dtg johor, nnti boleh bwk g jln2..hihi=p

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@Miss Sorbet Purple : minyak cap kapak itu penting!

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@Cik Emie : ooh..maaf! lupa orang tu tgh hanimunn..

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@Meey@: ala jangan la muntoh kakak. Johor pon panggil dompet eh? klo camtu, kita dah boleh jadi orang johor lah ni kan? heee

Hana said...

dear..nnti i buat tau.suka tang wisel tu.bagus la...:)

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!