Followers

Wednesday, 28 December 2011

Wordless Wednesday - Alhamdulillah - Majlis Pertunangan

As-Salam..

Alhamdulillah..My Engagement Day, 24 December 2011 (Sabtu) berjalan dengan lancar..

















Next entry i review satu2 k..


Love & Hugs

Wednesday, 21 December 2011

Wordless Wednesday - A Yellow Dress

Before this i post about this dress LOOK . After a week.. The result is ... jeng2..











note:xsabar nak pakai..


- Posted using BlogPress from my iPhone

Thursday, 1 December 2011

Its coming



prayers for myself and Shahrizam to be together. Wait for the update ya.. Jeng..jeng..



Love & Hugs

Wednesday, 23 November 2011

Fashada Wedding Concept - LATEST EVENT!!

Salam Rabu . I've been busy in 2 weeks ni.. Just sempat blogwalking saja.

Ok. Now nak update my friend punya hasil kerja..READ tak lain tak bukan dari Fashada Wedding Concept. I'm in ♥♥♥ with Fashada Wedding Concept . Memandangkan belum ada blog.. I membantu secara kecil-kecilan untuk promote hasil kerjanya. Muda2 lagi dah pandai buat bisnes kan. So sebagai kawan..i hanya menyokong dari sini. InsyaAllah.. nanti Fashada Wedding Concept dah ada blog, I akan update k.


Wan Nur-Aqilah & Khizril's Solemnization - 12.11.2011


Vanue :  Dewan Berlian Wisma LJT Melawati 





New Design " Pelamin"
Theme Color: (Turquoise Pink + Navy Blue + Pink +off white)
Concept: Moroccan / Arabic



Bride Attire & Hand Bouquet : Fashada Wedding Concept
Theme Color: (Turquoise Pink + Navy Blue + Pink +off white)
Concept: Moroccan / Arabic



 Dayang's




Deco of Hantaran's by Fashada Wedding Concept


Wan Nur-Aqilah & Khizril's Reception - 13.11.2011


Vanue :  Dewan Berlian Wisma LJT Melawati






New Design " Pelamin"
Theme Color: Pastel (Pink+Creme+off white)
Concept: Fairy Garden








New Design " Pelamin"
Theme Color: Pastel (Pink+Creme+off white)
Concept: Fairy Garden






New Design " Pelamin"
Theme Color: Pastel (Pink+Creme+off white)
Concept: Fairy Garden





sweet kan.. By the way Sis Aqilah ni our senior time Teknik dulu.
" Selamat Pengantin Baru Kak Qila"


Pelamin Khatam Al-Quran 20.11.2011 




Pelamin Khatam Al - Quran
Theme Color: Peach + Brown + Cream + Maroon
Concept: Moroccan / Arabic




Pelamin Khatam Al - Quran
Theme Color: Peach + Brown + Cream + Maroon
Concept: Moroccan / Arabic




Pelamin Khatam Al - Quran
Theme Color: Peach + Brown + Cream + Maroon
Concept: Moroccan / Arabic









Any enquiry / quotation hasil dari Fashada WeddingConcept,
ini contact beliau just email/pm:

email :fashadaweddings@gmail.com





Fashada Wedding Concept

juga menawarkan  : 

Wedding Planner
Interior Design
Makeup Artist
Fashion Design
Engagement
Hantaran
Official Photography




"Good Luck Adaw"


Love & Hugs

Wednesday, 16 November 2011

Wedding BBF - Anna Syazza

Hi u'ols.. dah beberapa hari tak update blog. Hari minggu lepas, 12/11/2011 pergi wedding Anna Syazza. Gerak dari rumah pukul 12 (Penang) dan sampai di Tol Sg. Petani (U) pukul 12.30pm.. so hebat x? haha..takut lambat macam dulu lagi..kesian dorang tunggu nanti. Sampai je di sana, tak ada orang lagi..ok..xpe..tarik nafas lega.. prinsip i.. "biar kita tunggu orang, jangan orang tunggu kita".. Ok..mari kita bergambar..'xtau nak cerita apa lagi sebenarnya.. :p




Bersama Pengantin baru Anna Syazza



Bersama Scha
*baju awak cantik :)


*bakal pengantin next month










weeeee! Kami lah..yg kecoh2 datang wedding Anna tuh.. 
Dari kiri : Anna Syazza, saya, Puan Zariza RizwanSchaCik Nur FarizaPuan Miza Azlan


Act. I pernah jumpa Scha je before ni.. yang lain xpernah.. tapi bila jumpa, jadi seronok even 1 time meetup. Seronok kan dapat kawan2 baru..Hope boleh jumpa yg lain2 juga..

"Selamat Pengantin Baru buat Anna Syazza, tahniah yer"




Love & Hugs

Friday, 11 November 2011

11.11.2011

# kepada b2b yang melansungkan perkahwinan hari ni. Selamat Pengantin Baru, semoga perjalanan majlis berjalan dengan lancar. Semoga kekal hingga ke akhir hayat.

Mine:






- Posted using BlogPress from my iPhone

Wednesday, 9 November 2011

Wednesday, 2 November 2011

PELAMIN NIKAH/TUNANG MODERN - RECOMMENDED!!!

Salam Hari Rabu!!!

Pada B2B (Bakal-bakal pengantin) yang tercari-cari lagi planner/pelamin/hantaran deco untuk hari bertunang atau perkahwinan u'ols, i suggestkan my friend. Harga nya sangat2 berpatutan. RECOMMENDED. Idea pon sangat2 fresh. I suka hasil kerja dia. InsyaAllah, i pon akan amik dia. Nak amik yang ada nama seperti Ari Wedding CoutureKerjaKahwin Design or else..memang xmampu. Dia memang pro untuk interior2 design.



Ok.i bawa u tengok2 hasil dari  Fashada WeddingConcept sure cair punya!



The Pelamin's


















































Modern Exclusive Concept





























The Dais Design "Moroccan Conceptual"

credit : Fashada WeddingConcept







The Mini Dais

credit : Fashada WeddingConcept





The Hantaran's Deco








CANTIKKAN??

if u'ols nak dapatkan/tanya quotation hasil dari Fashada WeddingConcept,
ini contact beliau just email/pm:

email :fashadaweddings@gmail.com






juga menawarkan  : 

Weddings
Interior Design
Makeup Artist
Fashion Design
Engagement
Hantaran
Official Photography


Note:jangan lupa mention nama i k (Farrah Anuar)..hik2..Terima kasih ya.






Love & Hugssss!

Friday, 21 October 2011

SEGMEN: WHAT'S IN MY BAG??

For the first time kena 'tag' dengan BBF Meeya..
terasa macam retis pulakkkk u! 
 thanks ya kakak manis..
muka kakak ni macam Fazura tau..
versi berhijab
Manis je orang nya..


Ok..through to the point.
Tajuk tag itu adalah 


'What's in my bag?'


dah macam buat jualan kt Bazar Karat, JB pulak kan..
ooh..sekarang rajin sungguh I promote Johor.
Haruslah..pasni nak menetap sana, kena belajar jalan2 sana.



Barang-barang ni wajib ada dalam beg I :

1. Handphone Personal
2. Handphone Company 
3. Charger (Coz selalu sangat personal hp tu habis bateri, langkah berjaga2) 
4. Kunci kereta (Wajib ada, kalo tak i patah kaki lahh)
5. Wisel (pada kunci kereta i ada wisel, if ada apa2 emergency..boleh tiup kuat2! sure orang pandang)
6. Dompet Coin
7. Dompet Pin (brooch,pin,getah semua sumbat dalam tu)
8. Dompet (haha..i xtau nape suka sangat panggil dompet)
9. Pas Kerja (tak ada ni, sure xleh masuk ofis)
10. Lens & Solution (kena ada, coz utk 8 jam dalam ofis yg ber'air-cond mata i x mampu menahan)
11. Lip balm (pakai lip ice je)
12. Lipstik (ini kalo rajin i pakai..i support malaysia brand tau. 'Simply Siti' gitu)
13. Baby oil & tisu (nak remove makeup)
14. Hand Lotion (memandangkan tangan i tak berapa lembut bak kulit bayi, pagi2 lagi dah sapu)
15. Pil box organizer (semestinya Multivitamin & VCO)
16. Buku Nota & Pen (i seorang yang pelupa, so segala info,date,meeting,list dll tulis dalam buku ini)


Ok, That's all
Maknanya semua ini memerlukan beg yang besar.
Yes! i memang suka beg besar,  supaya senang nak sumbat2.. 



To lanjutkan tag ni u all just perlu:

1. Salin tajuk: Segmen: What's in my bag?
2. Copy dan paste gambar atau Header kat atas tuh serta link kan ke post ini
3. Tag beberapa blogger u all nak
4. Publish dan letakkan url entry u all di sini

Tagged :

Maaf yer..malam2 gini tak ada kerja,
 entry ini tiada paksaan..
just nak manja2 dengan bbf :)
yang lain pon nak buat pon boleh jugekss..


Selamat Malam Kesayangan









Love & Hugs

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!