Followers

Wednesday, 16 November 2011

Wedding BBF - Anna Syazza

Hi u'ols.. dah beberapa hari tak update blog. Hari minggu lepas, 12/11/2011 pergi wedding Anna Syazza. Gerak dari rumah pukul 12 (Penang) dan sampai di Tol Sg. Petani (U) pukul 12.30pm.. so hebat x? haha..takut lambat macam dulu lagi..kesian dorang tunggu nanti. Sampai je di sana, tak ada orang lagi..ok..xpe..tarik nafas lega.. prinsip i.. "biar kita tunggu orang, jangan orang tunggu kita".. Ok..mari kita bergambar..'xtau nak cerita apa lagi sebenarnya.. :p




Bersama Pengantin baru Anna Syazza



Bersama Scha
*baju awak cantik :)


*bakal pengantin next month










weeeee! Kami lah..yg kecoh2 datang wedding Anna tuh.. 
Dari kiri : Anna Syazza, saya, Puan Zariza RizwanSchaCik Nur FarizaPuan Miza Azlan


Act. I pernah jumpa Scha je before ni.. yang lain xpernah.. tapi bila jumpa, jadi seronok even 1 time meetup. Seronok kan dapat kawan2 baru..Hope boleh jumpa yg lain2 juga..

"Selamat Pengantin Baru buat Anna Syazza, tahniah yer"




Love & Hugs

3 Comments:

Syima Syaz said...

ni sume bbf belah utara lah ni...hehe

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@Syima Syaz yaa.. next wedding hope dapat jumpa yg lain2 jg :)

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

Renee Meow said...

bestnyea.... sumer cute2.. jeles i.. T_T

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!