Followers

Thursday, 2 February 2012

Terima Kasih Rumah Kebaya Malaysia




"Saya menang motor!, Saya menang motor!" haha kau ingat ini iklan Power Root ke Farrah?. Ok itu tipu, mana ada menang motor.

Alhamdulillah, syukur nikmat Allah S.W.T murah rezeki I menang 'Contest Like' daripada Rumah Kebaya Malaysia. I pernah buat entry ini dan mengajak anda bantu dengan 'LIKE' gambar kami READ. Sampai sekarang mulut dan hati tak henti ucap syukur dan terima kasih kepada semua yang LIKE. Tercapai angan-angan dan cita-cita nak pakai busana pengantin dari RKM on my big day. Dari dulu lagi I suka dengan hasil kerja Kak Sitti dari Rumah Kebaya Malaysia. (RKM) Tak sia-sia usaha selama tiga bulan tak tidur lena untuk dapatkan Like terbanyak. Syukur I dapat penajaan busana pengantin serta foto pre-wedding.


Mula terpaut pada RKM sejak perkahwinan Kak Atia aka Cik Belle, then tengok pula Kina pakai sangat-sangatlah cantik! Then tempat rujukan yang selalu I kacau dia untuk tanya itu ini Puan Sri Lienda (PSL) . Dalam hati berkata, cantiknya mereka. Kalaulah aku... cantik sebegini nanti.







credit : Blog Kina




credit : FB Puan Sri


Ucapan jutaan terima kasih kepada orang kuat I, Mama, Ayah dan tunang yang tak putus-putus bagi semangat dari mula hingga akhir. Memory yang I tak boleh lupa sampai bila-bila Terima kasih RKM kerana menganjurkan Contest ini. Tak lupa juga kepada keluarga, rakan-rakan Fb, rakan-rakan blog, yang sudi membantu.


Terima Kaseyyyyyy! 
*ala-ala M. Nasir bagi ucapan masa menang Awan Nano AJL 26* Dia speechless lah tu, termasuklah i masa mula-mula dapat hadiah ini. (hekk ada kena-mengena ke)


To B2b yang masih tercari-cari busana perkahwinan, pelamin
 boleh lah jenguk-jenguk koleksi dari 
Rumah Kebaya Malaysia 




note: ada idea tak untuk pre-wedding photoshoot?


Love & Hugs

10 Comments:

cheQmOomOo said...

alhamdulillah!!!! tahniah :)

Miss Sorbet Purple said...

u deserve it dear.
congratulation babe..
takpe tanya..i suka jawab =P

cepat diet. boleh pakai cantik2 nanti

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@cheQmOomOo Thanks Cheq ! :)

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@Miss Sorbet Purple Thanks PSL.

*hehei..mana tau i baru start nak diet hari ni? selama ni makan bantai je tak hingat dunia. Next nak kena fitting :( badan demokk lagi..

bahIRAh said...

yeeaayy tahniah farrah! msti gorgeous nnt,tak sabar!

fazdly cinta eila said...

ermm sronok nyer dpt...mesti cantik....hihi... congrate yerk....

fazdly cinta eila said...

wahhh....sronok nyer dpt...tahniah yerk.....msti cantik...lalala

sewakahwin@gmail.com said...

bestnya...dapat hadiah dari RKM...

tahniah..tahniah...

munakamil.blogspot.com

sewakahwin@gmail.com said...

bestnya...dapat hadiah dari RKM...

tahniah..tahniah...

munakamil.blogspot.com

Faralyana said...

wahh..bestnye...tak sbr nak tgk nnt!!!

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!