Followers

Friday, 21 September 2012

Just A Week To Go


Assalamualaikum,


Debaran semakin terasa, Prof pon dah sign surat perlepasan kuliah dan meluluskan cuti kahwin I selama 2 minggu, alhamdulillah. Saat-saat terakhir ni lah baru terfikir nak order sticker lah, nak beli itu ini. Selagi belum sampai tarikhnya, rasa semuanya tak cukup lagi. Dalam erti sebenar RISAU. Nasib baik ada yang menerima tempahan saat-saat akhir. Nanti i review ya.

Dan yang paling penting, baju nikah i baru sekali je i tengok. Tak tahulah apa rupanya nanti. Harap pada hari nikah nanti semuanya ok dan berjalan lancar.

Malam ni juga Mama dan Ayah dah buat solat hajat di Masjid Ipd Bt Gajah, berdoa agar majlis pada minggu depan berjalan dengan lancar. Lagipun ini adalah Majlis Perkahwinan yang pertama bagi keluarga kami. Maka kami tiada pengalaman.

Ada lagi seminggu je kan, sedikit sebanyak i dah buat confirmation dari Official Photography, Official Videography, MUA untuk datang pukul berapa dan berikan map untuk ke rumah.

Kepada semua yang akan menjayakan Majlis Farrah Farhana & Md. Shahrizam, Ayah & Mama, adik-beradik, Nenek & Atuk, Makcik Pakcik, sepupu sepapat, kawan2 yang sudi membantu saya, semoga ianya berjalan lancar & dipermudahkan segalanya2.

Terasa sedih pula minggu2 terakhir ni :'(







2 Comments:

Anis_Apis said...

InsyaAllah semuanya akan berjalan lancar... :)

orked violet said...

jgn sedih2..aLL the best K~

da start nervous x?? =)

sya-orked.blogspot.com

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!