Followers

Thursday, 19 May 2011

NUR KASIH THE MOVIE IS OUT TODAY! 19/05/2011 *yeay*



Filem Nur Kasih The Movie akan mula ditayangkan di panggung wayang mulai hari ini di seluruh Malaysia.. Memang i tertunggu-tunggu kemunculan depan tv cerita ini dari mula ia dipertayangkan di tv3 setahun dulu. Cerita ni memang tak membosankan.. esp watak Nur Amina dalam drama Nur Kasih.. huhu..so sweet & dia sungguh tabah menghadapi pelbagai cabaran. hurm..kalau i lah..dah meraung kuat-kuat sebab suami dia , Adam isteri lain..tapi atlast..dengan ketabahan even kena bermadu, dia redha dengan ketentuan dariNya. Tabah kan dia..?? hik2..



sweet kan Nur Amina (Tiz Zaqyah) & Adam (Remy Ishak)

Now! Nur Kasih The Movie (NKTM)! Filem ni punyai trailer yang sungguh hebat dengan permandangan negara Timur Tengah, suasana kampung, sawah padi yang sangat cantik serta muzik latar yang sangat2 best esp. lagu original sound track (OST) Nur Kasih, Yasin ft Tiz Zaqyah & Bertemu Cinta , Mila Jirin. Seronoknya.. nak tengok..nak tengok! nak bawa tisu 2 3 kotak.. coz i ni memang cengeng sikit..bab2 nangis memang no. 1 lah tapi dalam masa yang sama kekasih hati jauh..huhu.. cedih2..mesti semua orang dah tengok 2 3 kali kat wayang..aku baru lah nak tergedek2 nak pegi tengok.. tak pelah..kekasih hati kata next 2 weeks kita tengok eh. (ha! 2 minggu lagi? ) xpelah korang tengok lah dulu eh.tapi janji jangan cite-cite kat i tau! 


Antaran barisan pelakon Filem Nur Kasih The Movie 





Korang boleh saksikan video klip OST Nur Kasih The Movie dalam video di bawah.
video
Best kan? haha..i dah budget cam Tiz nyanyi sorang2 sambil update blog nih..




Ok lah korang! nak sambung keja (budget cam ade orang baca lak ko nye entry ni kan)






bubbye*

0 Comments:

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!