Followers

Wednesday, 3 August 2011

Rabu & Baju Raya

Salam Ramadhan Ladies.. Sudah 3 Ramadhan 1432H  kita tempuhi untuk berpuasa. Alhamdulillah.. Terasa malas sekali untuk update blog. Sebab xtau nak update apa. 'Project big day'  pon tergendala sebentar.


Supaya blog kesayangan i tidak berhabuk begitu sahaja, i berhajat untuk bertanya.. baju raya korang dah siap? heee.. (baru 3 hari puasa dah berangan nak raya kan) Kalau mana yang dah siap tu mesti dah excited & tahniah kerana planning anda berjaya menyiapkan/mendapatkan baju raya dengan pantas sekali (:



Ok.sampai sini saja untuk hari ini.. (sedang blur2 ni).


Selamat berbuka puasa untuk hari ini.. :)


note: Bersederhanalah, insya-Allah kita akan menjadi manusia yang lebih sempurna! 
kerana bersederhana itu lebih manis daripada berlebih2an..









 Like This Entry? Like Like Like ◕‿◕

2 Comments:

Qaseh Nurani said...

baju rye kite da siap!!!!!tgl nk jht manik je tp xtau bile ni...asek sne cni je...arp2 smptla b4 rye ni...

Farrah Anuar said...

i pon dah! sekarang misi mencari tudung. Kalo ade mana2 blog shop u tau.. i nak eh! malas nk g jalan tar..

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!