Followers

Wednesday, 3 August 2011

Senaman Comel Di Kala Kebosanan

Sementara menunggu waktu pulang ke rumah bagi yang sedang bekerja tu, pukul 4.30ptg untuk some of government servant dan pukul 5.00ptg untuk private servant memang bercintalahh kan. Sekarang ni mesti dah terbayang2 nak masak/makan apa untuk berbuka nanti.

Ok..untuk mengelakkan 'kemengantukkan tu berluas-luasa. Jenuh menguap2 n tutup2 mulut. Maka jom kita senam bersama cute chiken dance ni. Cik Ecah kena buat sebab post u pagi ni mengantuk kan. T_T jangan marah2 yer.. nanti kurang comel tu..


credit : google


Ok.. Now BANGUUNN semua.. Lagi ramai lagi bagus, ajak sekali bos2 korang. Kalau yang malu2 tu..duduk je depan meja computer ni pon tak pe.. buat sorok2..heeee..
Ni kes xnak bagi staff lain nampak la kan..  ok..boleh saje..sila2..







Hope korang ceria & terhibur dengan video ni. Nampak Comel2 je kan..
try tau kalau agak2 bosan2 tuh sebab xde sape nak layan kita time2 puasa ni, so buka je video ni. Kadang menari sorang2 pon leh menghiburkan diri sendiri..◕‿◕


Love & Hugss





Like This Entry? Like Like Like ◕‿◕

3 Comments:

Qaseh Nurani said...

hehehe...i ngntuk sgtla syg!!!!!xleh nk cver da...sbb mlm td wt kje smpi kul2...tido kul3 pstu xsahur...mne xngntuk..bdn xckup oxygen..tu yg jd cmni...huhu

Farrah Anuar said...

Hambooi..wat keja ape tu sampai kol 2 tu? xpe..mlm t time buka jangan minum ais ok..minum air panas dulut then minum air masak banyak2 k.

Cik Ecah said...

hehe senaman yg menyihatkan...
serta ilang ngantokkk kihkhikhih

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!