Followers

Monday, 26 September 2011

Prep : Reception Vanue

Assalamualaikum girls, how's ur weekend? Did any preps? Hope everything done with smile yaahh

Hari ini punya cerita pasal dewan untuk Reception Day i akan dilansungkan di Dewan Pengaman Pulapol, Jalan Semarak, KL. Act ayah Pegawai Polis, sewanya agak murah sebab tu ayah i nak buat di situ. Today Ayah i akan call Bahagian Pengurusan dewan tu untuk booking date even lagi 11 bulan punya ceritaa. Lamaaa lagi kan? Ayah i excited dari i okk. Oohh Ayah.. Perwiraakuu

U all doakan untuk i yer. Hope dapat dewan tu on my own date ..

Ni antara picture wedding2 yg pernah buat di dewan ni.






credit : Sis Nina




credit : Sis Nina




credit : Sis Nina




credit : Sis Nina







credit : Facebook ChekCatering



Kawasan sangatlah luah. Padang kawad mereka jg akan dijadikan tempat letak kereta. So. Xdelah sesak nanti. Pssst: nt ada abg polis tolong jaga kan.
 Preetpreet




credit : Facebook ChekCatering


Tetamu selepas majlis





Tetamu disediakan tempat duduk di dua kawasan. 
1: Dewan terbuka, 2: Khemah atas padang kawad.



Ikut perancangan awal ayah nak buat majlis tu siang. Tapi mama membantah. Tau2 je lah padang kawad di kala tengahari macam mana dia punya penangan kan. Cair makeup pengantin + mak pengantin + perempuan2 lain. So ayah kata terpulang lah. Then majlis tu ajan diadakan pada waktu malam. Yeayyy! I mengikut saja.

People: Doakan permohonan Farrah utk dewan ni diluluskan.

Thank you.. MuaahMuahh



FarrahAnuar
- Posted using BlogPress from my iPhone

6 Comments:

CikPuan Fara said...

wahhh luas kawasan dewan nya sis. kalau wat waktu mlm lagi okay kot.. sejuk sket. semoga dpt ye sis :)

UyaRayza said...

ble wt tema vintage..gune transparent canopy..cntikkkkk

~Lieza~ said...

btul kata Uya..bole guna transparent canopy...ngn chandelier dan lampu2.. confirm cantik..=)

Farrah Anuar said...

◕‿◕CikPuan Fara : Hi Sis, yup memang kawasan dia agak luas. Dewan tu sebelah padang kawad. Boleh guna dua2..InsyaAllah.. malam sejuk sikit kan..Thanks Sis♥♥♥

◕‿◕ UyaRayza: Yeay! good idea tuh. Farrah pon xde theme lagi. Fening nak pk.

◕‿◕ ~Lieza~ : "transparent canopy...ngn chandelier dan lampu2" suka2! dah la kawasan dia luaskan.. ok2.. proposal ni boleh bagi kt ayah i :P

Qaseh Nurani said...

syg!!!!mcm bes je...bsr btul...wt mlm ea...awwww!!!mst sweet je..;)..xsbr nk tgk..

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@Qaseh Nurani buat siang lah my dear.. sob2.. berpeluh2 ler nt

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!