Followers

Wednesday, 28 September 2011

Prep : Reception Vanue : DONE!!!

Salam Hari Rabu girls.. Nak share something. Today I'm so happy! Happy sangat2. Heeeeeeeee :)) suka sangat macam dapat apa je kan. Last entry DI SINI , I ada cakap pasal permohonan untuk dewan reception .  Alhamdulillah, dah diluluskan oleh Bahagian Pentadbiran Pulapol, KL dan ayah i dah booking on that date.




Konon-konon tengah meraikan KEJAYAAN! Cewahh 


Terima kasih pada yg sudi mendoakan I hari tu. Semoga urusan u all juga dipermudahkan. Sayang Korang!!♥♥♥

Lega satu hal. Pasni dah boleh prepare lain2 hal.

Mari kita lunch bersama-sama. Perut tetiba rasa lapar. Semalam takda selera makan memikirkan hal dewan ni.



Love & Hugs




LIKE THIS ENTRY? CLICK HERE ◕‿◕

6 Comments:

CikPuan Fara said...

alhamdulillah dear. semoga semua persiapan berjln lancar. jgn lupa berdoa tau :)

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

◕‿◕ CikPuan Fara: Alhamdulillah syukur. Thanks sis Fara, semoga urusan selepas ini dipermudahkan lagi. :)))

Fariza said...

ALHAMDULILLAH dipermudahkan :)
good luck untuk next preparation :)

Qaseh Nurani said...

i'm epi 4 u jgk syg...xcited ea nk kwen..hehehe..;)

Renee Meow said...

yay for u..!! *fireworks background*.. hehehe.. alhamdulillah.. wah dpt tempat yg best.. :D

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

◕‿◕Qaseh Nurani : Xcited terlebih smpai lupa nak reply kan.. hehe


◕‿◕Fariza : Alhamdulillah..moga2 begitulah..same to u Fariza..


◕‿◕Renee : yeay!!!lompat2 atas tilam ..hihih *gedik*

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!