Followers

Tuesday, 18 October 2011

RAINBOW CAKE! Surprise to him!

Okeh 1 minggu sudah tak update blog nih. Buat masa ni i just minta quotation n blogwalking to all BBF blog.

Berbalik pada hajat asal, next 2 month adalah birthday encik mucuk i yg bernama Zam tu lahh siapa lagi kan.

So, i dah plan nak beli cake special untuk dia. This year no present & no celebrate on vacation lah sebagaimana i buat surprise kat dia tahun lepas hadiahkan jam idaman dia tu.

Tahun ni i nak hadiahkan Zam just a Rainbow cake! My friend Yana Peti suara cakap sangat sedap. So i should try this cake. Hopefully Zam xbuka blog i sepanjang 2 bulan ni. Kata surprise kan...


Rainbow Cake with Cream Cheese Strawberry Swirl! 
delicious!

credit to : That Last Slice

Love & Hugs

8 Comments:

Fariza said...

love that rainbow cake !!!

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@Fariza i'm love it too!

cheQmOomOo said...

huuu sukee kek tu..

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@cheQmOomOo : Farrah pon! Xsabar nak surprise kan Zam.

Qaseh Nurani said...

hey yunk!!!!!i bru pasan yg bfday en zam sme buln n en tunang i la...bfday en tunang i 21/12...i pn ngh fenin nk bg ape ni...sbb tgah pulun kmpul wet kwen..mne de bajet adiah tuk die...kih3...;)

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@Qaseh Nurani : Oh yeke?? Zam 22/12.. aisehh..sama lah kita kan.. tapi Zam kata xper..simpan duit nak kawin ni.. dalam hati i berkata 'xkira! nak gak bagi surprise!'.. hehe..kek tu pon hadiah kan..

Qaseh Nurani said...

hahaha..tula kbtuln sme an...en tunang kite pn ckp cmtu gk...xyh bg pape smpn wet kwen je..agpn da dkt time tu...clbrte nnt jela time kwen...dpt adiha ag bes kot t...kih..;p

Qaseh Nurani said...

hahaha..tula kbtuln sme an...en tunang kite pn ckp cmtu gk...xyh bg pape smpn wet kwen je..agpn da dkt time tu...clbrte nnt jela time kwen...dpt adiha ag bes kot t...kih..;p

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!