Followers

Saturday, 8 October 2011

Dinner with BBF at Restoran MONrods Kulim

Morning lovelysss! Semangat update pagi2 Sabtu ni.

Semalam 07/10/2011 (Jumaat), i, Cik Atia (ex-b2b pemes ok i jumpa),Miza (Meeya) ,NanaScha Nur ber'dinner' di Restoran MONrods Kulim. Janjinya pukul 8 malam, tapi..tapi.. i sampai kt sana pukul 9! whatt! 9mlm? Sure berpeluh2 dorang tunggu i kan.. Say sorryyyy sangat2.. i ni ikutkan semua tempat nak g. Padahal tak tahu jalan memandangkan i datang dari Penang (Pulau). So main redah je. I siap google map ok nak g Kulim tu. Padahal 1/2jam je boleh sampai if tahu jalan kan. I siap sesat2 mana ntah.. dah lah gelap je jalan nya. Gps pon lupa nak bawa. Memang pandai kan ko Farrah!


So ok lah.. Alhamdulillah jumpa juga jalan nya after 10x kot call Nana tanya arah. Glrppp. Poor me :((


Ok tak nak bebel banyak2.. macam biasa, jom cikidautt picture kami :)


Dorang sangat sweet tau..banyak info n tips bagi semalam untuk b2b Nana Scha, n I . Thank alots!



b2b 2012.. come on girls! chaiyok2 for our preps :)



Sementara tunggu makanan sampai



 muka masing-masing ceria dapat makanan *jam 10 baru nak dinner*



mine Black Pepper Chicken Chop



 *malu-malu nak makan*



lepas tu tak ada malu-malu dah.. lapaarrr.. makan saja.


sesi tip,info & gossip. sampai tak sedar dah jam 11 malam 



time ni nak balik dah. Best sangat jumpa u'olsss! nanti jumpa & laga2 pipi lagi k! 
*hugs*
♥♥♥



ini lah pict dari luar Restoran MONrods Kulim, 



Ok..sampai di sini saja untuk hari ni.. Hope dapat jumpa BBF yang lain !! happy making friends with u'olss..

Note:thanks to Nana inform pasal this gathering.. kalau tak, sure tak dapat jumpa kan.. ♥♥♥



Love & Hugs

10 Comments:

anaztasias nora aira said...

beshnya !! bila plak dpt ketemu korang.. puan atia je penah jumpa hehehe :)

hazlynda kushairi said...

bestnye! Atia makin bombom cute. Lama tak jumpe die. Bila la dpt jumpe b2b Utara.

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

◕‿◕ Nora : InsyaAllah.. one day! mn tau time wedding Nora nt.. :)


◕‿◕ Lynda : Wahhh! blogger pemes dtg blog sy. terharu nya!! InsyaAllah, if datang utara let me know k. boleh jalan2 Penang.

Qaseh Nurani said...

yunk....bestnye!bile kite nk jmp ni?..;(

Zana Adieyza said...

bestnya dapat jumpa member blogger kan.. dpt share info & tips lagi..

salam perkenalan.. keep blogging!

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@ Qaseh Nurani.. InsyaAllah..nt u kawin we meet up yer.

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@Zana Adieyza best! bila dah ramai2 kan..macam2 nak bercerita.

btw thanks singgah blog farrah :)

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

adaf

Anonymous said...

good~

Hunny Kitty said...

BBF kulim tuh!!! waaaahhhhhhhhh

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!