Followers

Tuesday, 14 February 2012

Preps : Songket untuk Malam Berinai Besar

Selamat Pagi! Ceria sangat i pagi ni tak tau kenapa. Preparation baru 10%. Dewan, OP, OV, MUA, dah booking. Adakah itu 10%? Ke nak up sikit bagi sedap hati i ni..

Sekarang I tengah survey butik/bridal yang ada sewa busana songket untuk majlis malam berinai. Siapa-siapa yang pernah survey pasal songket ni boleh lah sharing dengan i butik mana yang menarik.


 








credit : Sis Khayrany


Accessories






Color pilihan : Red / Blue. Consider untuk sesuaikan dengan dayang-dayang yang pakai Yellow Mustard.

Tolong-tolong.... mana nak cari songket sebegini.


note : Berinai besar ni akan dibuat selepas majlis akad nikah.


Love & Hugs

12 Comments:

ZIEMA said...

Wah still ada berinai eh :)
Best2 :)

kaklong said...

Salam cik farah,

teruja nye kak long tgk baju songket ni...percaya tak, kak long pkai mcm ni nnt masa reseption kak long...auwww!

tgk gambar ni, mcm tak sabar lak nak pakai...heheheheh

mjlis kak long 11.03.2012 ni...tak lama je lagi ni!

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@ZIEMA
Hee.. atas permintaan Ibuku.. hee.

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@kaklong Kak Long xlama je lagi. Mesti cantik Kak Long pakai nanti. Dah sweet + kurus mulus.. Berseri2!!

UyaRayza said...

dear, pkai cucuk sanggul bunga goyang la cantik hehehe..nampak classic..i loike..hari tue nk pkai tp sbb dh pnuh dgn bunga so x pkai cucuk sanggul tue..

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@UyaRayzaooh nama dia cucuk sanggul bunga goyang eh uya? i pon suka pakai sanggul2 ni.. tapi xtau nama. nanti ingat nak cari mana yang boleh sewa cucuk2 sanggul tu.

HuNnybee's said...

farah nnt wedding buat kat mane?

love of nanamir said...

honestly i love blue..tht royal blue!! cz ive seen people wearing that colour looks soooo elegant! =)

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@HuNnybee's Buat kt Ampang. Nt As datang ya.. Tapi Farrah bulan 9.. As bulan 6 kan

♥♥♥Farrah Anuar♥♥♥ said...

@love of nanamir Hi Nana. I love blue too! Cantikkan..

SOULMATE is said...

sy pun idam2 nk pakai songket gak :)
slm perkenalan...
new B2b http://soulmate-kami.blogspot.com/

nora saniey said...

cantiknye songket biru!menonjol sgt kaler 2...nice 1...

btw slam knl dear..kte sebaya..huhu
http://norasaniey.blogspot.com

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!