Followers

Tuesday, 5 July 2011

Bilik Tidur Idamanku

Happy Tuesday peopless ◕‿◕...

Dah lunch ker?haha.. xkan dah nak pukul 3pm xlunch lagi kan... ker dah siap membeli-belah kuih-muih untuk bekal kat office. Okeh dah melalut ke mana lah i ni.


Hari ini i nak cite pasal bilik tidur idaman (tajuk xleh blah kan).. xlama lagi i akan dapat bilik baru. Weeee sonoknya time kawin nt dapat bilik baru juga la kan. Hee.. So ayah i dah suh decide theme utk bilik tu. Kalau boleh i memang idamkan bilik tidur bertemakan Contemporary Modern Warm macam pict kat bawah tuu  Ini juga untuk keselesaan kita nanti.  i ni memang jenis pentingkan tempat tidur. Sbb time tidur tu lah kita nk rehatkan badan & minda kita sepuas2nya.




sumber : mr.google.com.



comel bukan?? 



Untuk flooring furniture i suka gunakan timber flooring. Sekarang ni dah mula banyak premis-premis menggunakan Timber flooring ni. Bukan hanya di cafe2. Malah banyak juga housing developer pon guna kan timber flooring utk menggantikan tiles or mable untuk kemasan lantai rumah. Cuma harganya mahal sedikit berbanding tiles & marble mengikut persegi. Lagi elok jenis kayu lagi mahal la kos nya. Dan jangan lupa juga service pest control sebelum pemasangan timber flooring ni untuk mengelakkan anai-anai.





sumber : mr.google.com.



Untuk curtain bilik i pula, i prefer white curtain. i mmg gilakan warna putih. Nyaman je kalo bilik kita warna putih, lagi2 dengan alunan muzik instrumental..ceh2..verangannnn sudah aku ni..





sumber : mr.google.com.




sumber : mr.google.com.





sumber : mr.google.com.



Hope sangat impian ku tercapai memiliki bilik macam kat atas-atas tuh lagi-lagi semasa hari bahagia.. Amin.

Okeh sampai sini je i berceloteh.. 
Jumpa di next entry!

Babaii 

Love ◕‿◕

Farrah Anuar



5 Comments:

Qaseh Nurani said...

sweet sgt!!!!oke nk ckp yg i jeles sgt skng!!;p....hahha...putih nmpk suci je an...;)

Farrah Anuar said...

haha..sila lah jeles cik Qasehh.. ◕‿◕. Tunggu progress bilik i tu yer..

Qaseh Nurani said...

xsbr nk tgk u!!!..untgla kamu ad blik sdri..;)

Farrah Anuar said...

nt i post pasal progress bila i balik kl yer..
eh..u pon ade bilik sendiri kan..Sama la kita..

Qaseh Nurani said...

hahahha!!!oke2 xsbr rsenye...
ade blik air pn xleps..
tp ngh pk ni nk decorate uma sdri t lak cmne..
t u bg idea ea...;)

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!