Followers

Tuesday, 12 July 2011

Jumpa Fazura & Purse MNG

Salam , ini entry sambil  minum petang tu yer...

U'ols nak tau x,malam semalam kan i jumpa Fazura.. Time jumpa Fazura tu dia pakai tudung cam picture kat bawah ni.





Seronok kan..siap duduk sebelah i lagi. Pastu sembang apa ntah. Kitaorang dah macam kenal lama tau. Tiba2 dia keluarkan purse comel dari MNG warna turqoise. Dia cakap cam ni "I ada ni".. Ehh.. Apekah?? i macam pelik tapi dalam hati kata..Oooh dia pakai purse MNG, nanti aku nak beli lah cam dia. Tiba-tiba lagu stacy jahat kedengaran. Rupanya alarm phone i bunyi..then baru i sedar, rupanya i mimpi. Kahkah.


Adakah sebab minat sangat dengan Fazura + color turqoise + nak beli purse maka bergabunglah & datanglah mimpi tersebut??

So sweetnya even sekadar mimpi kan..

Love◕‿◕
Farrah Anuar


Suka entry ini? Sila LIKE LIKE LIKE ◕‿◕

6 Comments:

anaztasias nora aira said...

hii dear..mimpi rupanya. saspen je kan ahahha

Farrah Anuar said...

hye nora..thanks sudi jalan2 sni.. Mmg saspen kan..hihi

tiramisu said...

hoho! saje wat suspen tau! babab nanti, hehe...

Farrah Anuar said...

nak hoho jugaklah! sila babab mimpi i tu eh tiramisu..

Qaseh Nurani said...

apela kamu ni syg!!!!!!sje je taw...baru nk mtk sign!!!hahha..;p

Farrah Anuar said...

haha.meh tampor i laju2.. ala..u amik sign udah ler..

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!