Followers

Tuesday, 12 July 2011

Gift, Kek & Bekas Berkaca

Salam to all lovely girls


Hari itu i ada blogwalking kat blog Kak Xora  yang sentiasa update tips2 & info utk b2b ni. Antaranya i suka
post pasal bekas kaca berhias, sila klik sini <post>. Menarik bukan kalau bekas kaca tu jadikan salah satu idea gift utk wedding day kita.

Lepas tu.. i pon jalan2 lah dalam google then terjumpa idea yg sangat2 menarik... Macam2 boleh isi dalam bekas kaca ni.

Antaranya :

Kek 
 credit : cakies


credit : cakies


credit : emmalinebride 


Pie 
credit : pisforparty


Pie



Cookies 
credit : briderella 


Cheese Cake
 credit : mybakingaddiction



credit : lilcakehouse


Untuk tutorial, sila klik pada setiap credit.


Love ◕‿◕
Farrah Anuar


Suka entry ini? Sila LIKE LIKE LIKE ◕‿◕

5 Comments:

anaztasias nora aira said...

xora memang my idol ahahah :P

Laugh in the Kitchen said...

nice...
kami pun ada something yg similar...meh la dth singgah kat
www.laughinthekitchen.blogspot.com =)

Farrah Anuar said...

hi nora,best kan baca blog kak xora.. :)

Laugh in the Kitchen :thanks ya singgah.. i will follow u

Qaseh Nurani said...

syg!!!!td g jln2 kt Giant then trnmpk bkas kaca cmni...sgt cntik oke!!1beks tu 3rgt...siyes cm nk bli tp agk2 lmbt lg x??=_'=

Farrah Anuar said...

yeke yunk??? comel x? nt snap pict tau. okeh sgt kan rm3..boleh je u beli dulu..beli sikit2,ni utk majlis bulan 10 ke bulan 2?

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!