Followers

Wednesday, 20 July 2011

Blog Tudung Nikah Idaman Dah Di Buka Semula

Salam Rabu girls..

Hari ni i nak share sumthing untuk B2b..Pasal Tudung Nikah. I sangat teruja bila blog tudung nikah idaman i dah di buka semula kepada umum hari ni. Nak tau blog ape? Mesti ada diantara b2b yang dah tau vendor ni kan. Ok..i cite juga lah. Blog tu adalah blog  Koleksi Vispera. Selama ni i just review kat bloger2 lain & google n try untuk buka blog Koleksi Vispera ni xberjaya lansung.

I suka tudung2 hasil tangan dari Koleksi Vispera ni. Sebab, memang cantik2 dan sesuai sangat untuk dipakai semasa hari nikah atau pon sanding nanti especially color off white, memang menjadi tema nikah i. Harga untuk tempahan pon berpatutan dengan qualitinya.








picture credit : Koleksi Vispera


Cantik kan? Mesti berseri2 kalau pakai tudung-tudung ni time nikah nanti.

Hari ni Koleksi Vispera ada buat Promosi Ulang Tahun Ke-2. Apa lagi tunggu B2b sekalian..Jom kita jenguk FB Koleksi Vispera. InsyaAllah i pon nak tempah untuk majlis i nanti.


Tata ◕‿◕
Farrah Anuar



Suka entry ini? Sila LIKE LIKE LIKE ◕‿◕

3 Comments:

Qaseh Nurani said...

nk tgk jgk...cntik2 la...siyes germ je tgk...nk tmpah jgkla cmni...;)

Farrah Anuar said...

dah tgk ke yunk? ha tempah jgn xtempah..mesti u bertmbah berseri2 nanti ..◕‿◕

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!