Followers

Friday, 8 July 2011

Nak atau Tak Nak?

Salam uolls..Ehem2..Tadi i dapat sms dari UPU SMS. Lagi seminggu result pengambilan UPU akan keluar. Rasa excited pada tarikh 15/07/2011 pon ada. Tapi tahukah ke'excited'an i tu dah berkurang memandangkan saban tahun i 'apply' then keputusannya akan menghampakan i, dan bukan sahaja i yang hampa..tapi seluruh family termasuklah nenek & atuk.






Kadang2 kejelesan akan wujud pada rakan2 sebaya yang sering  post gambar di fb bersama segulung ijazah masing2. i terfikir result time diploma dulu i teruk sangat ke? sampai xberjaya nak sambung belajar. Tapi i hairanlah dan menjadi kemusykilan kenapa still jadi macam ni 'ANDA TIDAK BERJAYA'. Kadang2 bila mama tanya xnak sambung lagi ke? Mama cakap xkan nak bergajikan dengan lulusan diploma je. i cam buat muka -.- Bukan xnak sambung belajar lagi, tapi kadang2 dah muak dengan keputusan yang diberikan, makin lama makin surut kehendak dan keinginan nak sambung belajar..dan perasaan i tu terus bertukar kepada bekerja sepenuh masa serta ingin mendirikan istana mahligai sendiri. Ceh..cam cerita Puteri Impian Amy Mastura lak kan.



Tapi apa pon..i nanti kan  keputusannya minggu depan. Kalau rezeki i dapat.. alhamdulillah syukur & InsyaAllah i pegi, If x..i redha dengan ketentuan Allah S.W.T. So pastu dah boleh pay attention pada kerja KAHWIN!!..weeee T_T..


suka kan bila ada perkataan kahwin..hee..i pon!




Ok, i nak sambung verangan. Babaii..



Love ◕‿◕

Farrah Anuar



Suka entry ini? Sila LIKE LIKE LIKE ◕‿◕

3 Comments:

Qaseh Nurani said...

oke fine!!!!i pn cmtu gk...smpi da mls da nk apply taw...asek xdpt je...geram sdih sume ade...agknye t bile da dpt da xde feel sgt nk stdy kot kn...erm apepn gudluck ea syg...klu dpt itu rezeki kamu...klu xdpt pn rzeki kamu nk kwen ade jgk...kih3...suke sgt bile sbut psl kwen...;)

Farrah Anuar said...

Cik Qaseh: kan..kan? i xkisah mana2..tapi kalau dapat..i xnak jauh2..nk johor juga boleh? hee..

u apply x kali ni nye?

Qaseh Nurani said...

hahaha...johor ea??ehem2..cm ad pe2 je...;p..
apply pjj je utmspace//;)

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!