Followers

Wednesday, 6 July 2011

Teruja Pada ETUDE HOUSE

Salam, Hi korang.. Lunch makan apa hari ni? I makan bihun goreng singapore hasil buatan sendiri. Hee.. malas nak keluar office kerana company ni hanya bagi 45minit rehat.. Baik i makan-makan depan pc je..nyum2 dah pukul 1pm..xde lah kelam kabut kat luar tuh nak ngadap jem lagi satu hal kan.



Pasal tajuk TERUJA kat atas tu kan. Semalam after office hour i pergi kedai ni kat Queensbay Mall, Penang yang 10 minit je dari rumah i.







ETUDE HOUSE QUEENSBAY MALL





Yang membuat kan i teruja tu bukan apa.. Seronok sangat dapat beli benda ni.. (T__T). Sebab dari review kawan2 i cakap,  Precious Mineral BB Cream dari Etude House Korean ni mmg glowing2.fablous,mablous,dan macam2 lagi. Mula2 dgr dorang cite cam xnk amik port. Dalam hati cakap.. "Alahh..semua bb cream sama lahh".. tapi kan..tapi kan bila i try sapu kat muka..mmg superb! Tambahan pula dia ada UV Protection & Anti-Wrinkle dan SPF30/PA++ . Bila pakai bb cream ni..muka kita akan cantik, halus, gebu n akan jadi cam atress/singer Korean..(sudah ade sikap perasan di situ ya) boleh start nyanyi lagu Wonder Girl..No Body..No Body but YOU! Okeh..taaadaa i beli ni semalam.









Okeh ini bukan bb cream..ini paper bag dier.. Hee..
 tapi CANTIK kan bag dia? boleh dijadikan idea utk DIY wedding gift bag  nanti he...(T___T)








Ini lah Precious Mineral BB Cream nya. I beli RM65.00.Tube ni xla besar sangat. Pakai kena jimat2 yer Cik Farra. Pay day awak lagi sebulan baru dapat. (T____ *)






Dan juga i beli ini untuk masak cheese kek.. EH! tak..tak! ini bukan utk ingredient utk masak2 tapi ini adalah cleansing foam. Baking Powder nye cleansing foam ni mmg i pakai dari dulu. Segala kotor-kotor atau daki-daki yang terlekat kat muka tu mmg dia berpontensi nyah kan dari muka kita. After pakai cleansing ni muka kita pon lembut macam bayi baru lahir.. Yeke?? I beli harga dia RM39.90.. 




Okeh..times up! my lunch hour dah sampai. Nak sambung keja yang timbun2 ini website untuk korang view check location branch  --->Etude House


Love ◕‿◕

Farrah Anuar





5 Comments:

Qaseh Nurani said...

cm bes je!Nk jgk g n owg tu blnje 1..hehehe..;)

Farrah Anuar said...

Mmg best! JOM2 la.. Kt Melaka ada xsilap.

What?? Nak i belanja ke?? alahai..boleh2..i belanja u tgk kedai dia..okeh? hee

Qaseh Nurani said...

eh ade ea kt Melaka?...
xkeshla klu u nk blnje i g tgk kedai tu je pn..
jnji nmenye blnje kn...hahaha!!!..
t free kite g sesme ea..;)

Farrah Anuar said...

Ada. Tgk kat link yg i bagi kt atas tuh.

Okeh..nt i g melaka..kita jln2 sama eh..

Qaseh Nurani said...

okey syg!!!xsbr...;p

You may also like this:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RUMAH KEBAYA MALAYSIA

RUMAH KEBAYA MALAYSIA
'Queen of the day' when you with RKM!